yoga weekends

*RELAX* Retreat 24-26 januari 2020

In deze koudste periode van het jaar … Even stilstaan en terug opladen. Grijp deze kans met beide handen voor een zalig yogaweekend in de op en top uitgeruste villa “Le Présbytère” van Gaume Exclusief in het prachtige dorpje Chiny.

3 dagen / 2 nachten in een gedeelde kamer met per kamer eigen sanitair. 5 uur yoga, ademwerk, mudra, mantra en meditatie.

Naar believen wandelen in de prachtige verstilling van de natuur in putje winter. Veel rust en tijd voor jezelf om je batterijen op te laden.

Bourgondisch vegetarisch eten en drinken, alles met liefde klaargemaakt. We doen ons niets tekort. ’s Avonds cocoonen en bijpraten bij het haardvuur met een lekker glaasje in de hand hoort er zeker bij. Gebruik van de sauna is tevens inbegrepen.

Wees er als de kippen bij en boek nu reeds je plaatsje met manlief of vriendin(en).

Prijs: €295 (na 25 december €320)

Zie flyer *relax* weekend

*DETOX* retreat 27-29 maart 2020

Daar is de lente, daar is de zon. Grijp deze unieke kans voor een deugddoend en ontgiftend, maar toch relaxerend yogaweekend, waarna je helemaal opgeladen weer naar huis toe gaat, in de luxueus verbouwde pastoriewoning “Le Présbytère” in het pittoreske dorpje Chiny gelegen in de Gaume streek.

3 dagen / 2 nachten in een gedeelde kamer met per kamer eigen sanitair. 5 uur yoga, ademen, meditatie, mudra en mantra om de energie in je lichaam wakker te schudden na de lange winterperiode.

Veel wandelen en buiten in de natuur zijn in de magische omgeving.

Lekker vers biologisch fruit en groenten, smoothies en gezonde voedingssupplementen, alsook heerlijk biologisch (en met liefde klaargemaakte) warme maaltijden. Alles wordt eraan gedaan opdat je fysieke, emotionele en spirituele welzijn verder kan worden ontwaakt.

Gebruik van de sauna is inbegrepen. Een ondersteunende shiatsu behandeling kan op voorhand of ter plaatse geboekt worden.

Prijs: €295, na 15 februari €320
link naar www.gaume exclusief.be

achterkant flyer 7

zie flyer *detox* weekend